Paardenkliniek Noord-Holland

Lingehoeve Noord-Holland is een mobiele paardenpraktijk, inclusief röntgen, echo en luchtweg scopie. Ons team, Cindy van Aert en Lotte Tambeur rijden in de regio Noord-Holland.

Wij bieden alle eerstelijns zorg en tweedelijns diagnostiek voor uw paard, pony en ezel. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit, om de vinger op de zere plek te leggen. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

Paardenkliniek Lingehoeve Diergeneeskunde

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden werken wij nauw samen met onze specialisten Orthopedie, Chirurgie en Tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden. Hoewel wij geen fysieke praktijk hebben, maar rondrijden door het gebied, hebben we wel een apotheek om medicatie of herhaalrecepten op te halen. Ook kunt u hier mest brengen voor mestonderzoek! Hiervoor bent u welkom op adres: Zadelmakerstraat 22c, Velserbroek.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 9.00-18.00, Zaterdag 9.00 - 17.00u.

Lingehoeve paardenkliniek Noord-Holland

Volg ons op social media!

Instagram en facebook

/